Klimaatfestival in Valkenswaard

Het klimaat doet wat met je. Sommigen zijn depressief. Anderen vinden het onzin. En weer anderen lijmen zichzelf vast aan de A12. Hoe zit dat met ons en ons klimaat? Hoe zie jij dat zelf?

Daarover gaat het klimaatfestival in het Ontmoetingscentrum in Valkenswaard. Dit is de line up. Bjeno Vlot is er. Hij is zanger en activist bij Christian Climate Action. Waar haalt hij zijn inspiratie vandaan? Hij zingt en gaat in gesprek. 

Ook klimaatexpert Bart van den Hurk komt., Hij is internationaal vermaard wetenschapper en directeur bij het IPCC. Een man van de feiten dus. Maar ook hij is bevlogen over het klimaat áchter de cijfers. Hij zal bikkelharde cijfers laten zien. Maar hij zingt ook. Hij brengt één van zijn eigen  composities ten gehore. 

Ook bisschop de Korte komt. Hij zal bevlogen preken over het klimaat vanuit zijn betrokkenheid. En er is nog meer muziek. 

Kies gerust waar je bij aansluit. Kies met wie je in gesprek gaat. Want wil jij geïnspireerd worden? Dit festival is een inspiratiefestival over klimaat, speciaal voor jou. Want we moeten af van de moedeloosheid of ontkenning. Het is tijd om weer moed te krijgen en weer te voelen en weten wat we kunnen met de ingrijpende klimaatveranderingen.  

2 april dus, dinsdagavond, 20 uur, Ontmoetingscentrum, Julianastraat 12, Valkenswaard.

Klimaatfestival in Valkenswaard